0884885580

0884 885580

За поръчки и информация

Профили за рамки, интериор и мебели

Изработване на рамки за картини, гоблени и огледала

Цялостно оборудване на ателиета за рамки

24 часа

Експресни доставки

Рамкиране

Вероятно мислите, че е много по-лесно и практично да си купите готови рамки за картини и снимки, отколкото да посетите специализирано ателие и да получите професионално рамкиране. Но има много причини, поради които е много по-добре да поръчате персонално професионално рамкиране на своите спомени и произведения на изкуството.

Виж повече

Персонално рамкиране за идеална естетика

Когато посетите ателие за професионално рамкиране, можете да избирате от широка гама от цветове, ширини и дизайни на рамки, без да се съобразявате дали пасва на размера на вашето произведение. Ще можете да изберете рамка, подходяща както за стила и цветовата гама на вашите снимки и картини, така и за интериора на помещението, в което ще ги окачите. И, разбира се, за вашия вкус и идея.

Персонално рамкиране за допълнителни екстри

Ще можете да поръчате антирефлексни стъкла, които не създават отблясъци от светлината и не пречат да се наслаждавате на изображенията от всеки ъгъл на помещението. Ще можете също така сами да създадете цялостна композиция от рамка и паспарту.

Професионално рамкиране за дълготрайност

Избирайки професионално рамкиране, гарантирано ще получите здрава и дълготрайна рамка, която няма да се нуждае от подмяна. Това означава, че ще спестите пари в дългосрочен план.

Персонално рамкиране за сет от няколко рамки

Персоналното рамкиране е особено важно, когато искате да направите комбинация от няколко снимки или картини на стената си. Можете лесно да подберете еднакви или сходни рамки за всяка една от тях, без значение в какви размери са. Това ще даде на интериора ви не само красивата декорация, която търсите, но и хармоничност и стил.

Професионално рамкиране за защита

Рамките не просто доукрасяват произведенията на изкуството, фотографиите и огледалата, те всъщност ги и защитават. Професионалното рамкиране се прави така, че да която защитава дълготрайно снимката или картината, сложена в рамката. Това ви гарантира, че при правилна експлоатация любимите ви изображения ще изглеждат перфектно и няма да се увреждат дълги години наред.

Нещо повече, при поръчково рамкиране на произведения на изкуството могат да се използват както обикновени, така и антирефлексни. Освен това професионалното рамкиране предлага запечатани рамки, които предпазват от атмосферни влияния или увреждане от насекоми.

Професионално рамкиране в „Автограф”

Ако търсите майсторско рамкиране на художествени произведения, попаднали сте на правилното място. Освен богат избор от рамки, при нас можете да получите  и професионален съвет при избора на стил и цвят на рамката и паспартуто, за да сме сигурни, че ще получите възможно най-красивата декорация за любимите си места.

Персонално рамкиране за идеална естетика

Персонално рамкиране за допълнителни екстри

Професионално рамкиране за дълготрайност

Персонално рамкиране за сет от няколко рамки

Професионално рамкиране за защита

Професионално рамкиране в „Автограф”