0884 885580

За поръчки и информация

Профили за рамки, интериор и мебели

Изработване на рамки за картини, гоблени и огледала

Цялостно оборудване на ателиета за рамки

24 часа

Експресни доставки

Автограф ЕООД

Автограф ЕООД  е основана през 2004 г. в град Харманли, България. Основната дейност на фирмата е внос и дистрибуция на профили за рамки, за мебели и интериор, машини за рамкиране. Изработваме рамки за картини, рамки за гоблени, огледала, снимки, икони, постери, пъзели и всичко по ваша идея. Представители сме на водещи и утвърдени производители в тази сфера. Разполагаме на склад с над 800 модела профили от полистирен, дърво и алуминий. Предлагаме голямо стилово разнообразие в различни цветови комбинации. Колекцията ни от паспарту е селектирана в широка гама. Всичко това позволява да се направи най-добрия избор.

При изработването на рамки за картини се съобразяваме с техниката на рисуване, като ролята на рамката е да акцентира върху творбата и да придаде желания завършен вид.

Рамките за гоблени се предлагат в различни форми - правоъгълни, многоъгълни и елипсовидни, при желание в комбинация с паспарту. Изключително внимание се отделя на правилното и прецизно изпъване на гоблена, от което нашите клиенти са винаги доволни.

Във всички категории: рамки за картини, рамки за гоблени, рамки за огледала, за икони, снимки, постери и други е особено важен избора на подходящ за целта профил, комбинацията с паспарту, вида на стъклото и начина на окачване. При желание от ваша страна може да се консултирате с нас, за да направим заедно най-добрия избор на рамка.

Продуктите които предлагаме са с високо качество, като се стараем да постигнем най-доброто съотношение между качество и ниска цена. Производствената ни база е оборудвана с нови и модерни машини, позволяващи висока ефективност и прецизност при изработването на рамки. Наши партньори са фирми, ателиета и творци от цялата страна. Работим съвместно с мебелни компании, мебелисти и интериорни дизайнери.

Автограф ЕООД прави всичко възможно да задоволи изискванията на своите клиенти за бързо и качествено обслужване.